Counselling en coaching

 
Mw. Margreet Keus
 

In januari 2006 opende ik mijn praktijk van Alles Kits Counselling. Een praktijk waar kinderen in een veilige omgeving hun verhaal kwijt kunnen, waar ze geholpen worden met hun problemen om te gaan en te kijken waar de problemen vandaan komen.
Ik werk in de praktijk met jongeren van 8 tot 21 jaar.
Soms zijn de kinderen wat jonger.
Inmiddels hebben veel ouders hun weg naar de praktijk gevonden.

Ik heb een HBO opleiding gevolgd bij Stichting Counselling Nederland als specialisatie heb ik Schoolcounselling gekozen. Mijn afstudeeropdracht was Rouwverwerking bij kinderen. Stage heb ik gelopen op een middelbareschool in Gouda, ik liep daar mee in het 'zorgteam'.

In 2007 ben ik mij meer gaan richten op kinderen van gescheiden ouders , hiervoor heb ik bij KIES (kinderen in echtscheidings situatie) diverse trainingen gevolgd.

Afgelopen jaren ben ik mij meer gaan richten op kinderen en jongeren met andere sociaal-emotionele problematiek zoals; pesten, boosheid, piekeren etc. werkhouding en concentratieproblemen, sociale vaardigheden.
Hiervoor heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd.

Ook begeleid ik vrouwen die vastgelopen zijn in hun relatie.

 NieuwsCounselling voor kinderen van 7 tot 11 jaarCounselling voor jongeren van 12 tot 17 jaarRouteTarievenWie ben ik..Links
Alles Kits Counselling